onsdag 27 augusti 2014

Lerputsningshelg 30-31 augusti

Det har varit lite tyst från oss på sistone. Julihettan gjorde arbetet trögt, och sen dess har vi inte riktigt fått upp farten igen. Lite putsning, lite snickeri, lite drevning. Fram till juli så kändes det som att arbetet gick som smort, allt flöt på utan större missöden och arbetsmoralen var hög. Men som alla som bygger eller byggt hus nog vet, går det där med ork och arbetsmoral både upp och ner. Ibland blir mängden arbete man har framför sig överväldigande. Det kan nog vara bra att ta det lugnt ibland, men inte helt lätt att väga behovet av vila mot behovet av att hinna färdigt med saker som faktiskt har någon typ av deadline.

Nu har vi börjat komma upp i lite mer fart igen, eftersom hösten närmar sig och vi tänkt få utsidan av huset tät innan dess. Efter lite äventyr med ytterdörren (som DHL körde sönder åt oss, efter att vi väntat två månader på den), så köpte vi en ny dörr, som Daniel med hjälp av sin far Jerry samt Ulf fick på plats nyligen. De fyra väggarna är i varierande stadier - från västgaveln som är helt färdig till östgaveln som är helt oputsad. I helgen planerar vi därför några arbetsdagar med lerputsning på öst- och norrsidan. 

Vill du vara med under lördag och/eller söndag? Skicka ett mail till karolina.kegel [at] gmail.com. Det går att sova över i huset om man vill, bara att ta med liggunderlag eller dylikt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar